MedewerkersLenny Vervoordeldonk

Lenny Vervoordeldonk

Podotherapeut

Lenny heeft in 2013 haar 4-jarige HBO-opleiding podotherapie afgerond is vanaf die tijd werkzaam in Asten. De eerste tijd samen met Petra Renders en later als zelfstandige. Vanwege gezinsuitbreiding werd het runnen van een eigen zaak wat druk om te combineren en heeft zij de organisatie in juni 2024 over gedaan naar Podotherapie Pero. Zij blijft het gezicht van de praktijk en is uw vaste aanspreekpunt in Asten. Als algemeen podotherapeut is zij de deskundige in het oplossen van problemen van de voet of problemen die vanuit de voet ontstaan. U kunt haar vinden in Gezondheidscentrum Campanula. Lenny is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) en staat tevens kwaliteitsgeregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.

Melanie Windmulder

Melanie Windmulder

Podotherapeut, diabetespodotherapeut

Melanie is werkzaam in Weert en heeft de specialisatie diabetische voet. Hiervoor heeft zij een 2-jarige studie gedaan na haar 4-jarige opleiding HBO-podotherapie. Melanie is expert in het beoordelen van risico's aan de diabetische voet en stelt daarvoor een behandelplan op. Zij werkt samen met medisch pedicures in de omgeving en heeft nauw overleg met andere behandelaars in de voetzorg zoals praktijkondersteuners van de huisarts en zo nodig behandelaars van de diabetische voet in het ziekenhuis. Buiten deze specialisatie is zij als algemeen opgeleid podotherapeut ook de behandelaar voor klachten aan voeten, knieën, benen, heupen en rug, die vanuit een verkeerde voetstand of looppatroon veroorzaakt worden.

Melanie is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) en staat tevens kwaliteitsgeregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.

Kim Meeuwissen

Kim Meeuwissen

Podotherapeut, fysiotherapeut

Kim is werkzaam in Weert en haar interesse ligt bij het analyseren van problemen in voeten, benen, knieën, heupen en rug, problemen die zijn ontstaan door het niet goed functioneren van de voet. Standsafwijkingen in de voeten of enkels, beperkingen in de gewrichten van de voet; als de basis niet goed is kunnen er klachten ontstaan hogerop. Kim is de deskundige in het vinden van de oorzaak van uw klachten en kijkt samen met u naar de beste oplossing. Ook wanneer u met sporten klachten krijgt bent u bij Kim aan het juiste adres. Zij bekijkt de gehele beweegketen en kan door het inzetten van diverse therapieën uw klachten behandelen. Denk daarbij aan podotherapeutische zolen maar ook aan schoenadviezen, dry needling enz.

Kim is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) en staat tevens kwaliteitsgeregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.

Maryze Vleeshouwers

Maryze Vleeshouwers

Podotherapeut

Na enkele jaren in Maastricht te hebben gewerkt als podotherapeut, is Maryze dichter bij huis komen werken. Maryze is geschoold als algemeen podotherapeut en heeft een specialisatie wondzorg gedaan. Haar interesse ligt bij het behandelen van voetklachten die zijn ontstaan door onderliggend lijden zoals bij Diabetes Mellitus, oncologie en andere risicovoeten. U treft haar vooral in Weert op de Noordkade.

Maryze is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) en staat tevens kwaliteitsgeregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.

Carlyn van de Paal

Carlyn van de Paal

Podotherapeut, diabetespodotherapeut in opleiding

Carlyn is podotherapeut en werkzaam op de locaties Heeze, Leende en Geldrop. Na eerst gewerkt te hebben als doktersassistente zocht ze een beroep in de gezondheidszorg waarbij ze veel contact met mensen en veel variatie in werkzaamheden heeft. Als algemeen podotherapeut is zij de deskundige in het oplossen van problemen van de voet of  problemen die vanuit de voet ontstaan. Carlyn is erg geïnteresseerd in voetproblemen die voorkomen bij mensen met aandoeningen zoals Diabetes Mellitus of andere risicovoeten. Zij is daarom gestart met de opleiding diabetespodotherapie, een 2-jarige post-HBO opleiding. 

Carlyn is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en staat kwaliteitsgeregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.

Daisy Smeulders

Daisy Smeulders

Podotherapeut, sportpodotherapeut

Daisy is afgestudeerd als podotherapeut  in 2014 en direct daarna begonnen in de praktijk. Ze heeft tijdens haar opleiding tot podotherapeut ook de opleiding tot sportmasseur volbracht en heeft jaren gewerkt als sportmasseur bij een voetbalvereniging. Ze heeft een grote interesse in sport en in klachten die daarbij kunnen ontstaan. Daarom is zij de 2-jarige post-HBO opleiding sportpodotherapie gaan volgen en in 2017 afgestudeerd als sportpodotherapeut. Daisy is werkzaam op de locaties Heeze, Leende en Geldrop.

Daisy is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP)  en staat kwaliteitsgeregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.

Kim van Gils

Kim van Gils

Podotherapeut, sportpodotherapeut

Kim is tijdens haar opleiding podotherapie begonnen met werken in de praktijk. Waar het begon met kleine taken achter de schermen is ze nu een onmisbare collega geworden Zij is in 2019 afgestudeerd als podotherapeut en direct begonnen in de praktijk. Een grote interesse van Kim ligt bij de sport en zij is inmiddels geslaagd voor de specialisatie tot sportpodotherapeut .

Kim werkt in Mierlo en Geldrop. In Mierlo is ze een van de pijlers van het multidiciplinaire revalidatieprogramma (MER-programma), samen met de fysiotherapeuten, diëtisten, ergotherapeuten en logopedist die in hetzelfde gezondheidscentrum zijn gevestigd. Mensen met artrose, aanhoudende pijn of vermoeidheid komen in aanmerking voor dit programma.

Kim is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) en staat kwaliteitsgeregistreerd  in het kwaliteitsregister voor paramedici.

Mieke Pero

Mieke Pero

(Diabetes en sport) podotherapeut, orthopedisch schoenmaker

Mieke Pero is in 1992 gestart met de praktijk.  Naast haar werkzaamheden in de praktijk is Mieke wekelijks op het diabetes voetenspreekuur aanwezig om in een team van specialisten de diabetespatiënt met complexe probleemvoeten te behandelen. 

Ze heeft de opleiding diabetespodotherapie en sportpodotherapie succesvol afgesloten. In 2015 heeft zij haar diploma tot adviseur gezondheidstechnische voorzieningen, orthopedische schoentechniek behaald. Verdere opleidingen zijn o.a. gevolgd in de manuele therapie, reumatische voet  en kindervoet. Voor intercollegiaal overleg is enkele jaren geleden gestart met bijeenkomsten met kinderfysiotherapeuten, ergotherapeuten en GGD arts en ook is er regelmatig vakinhoudelijk overleg met andere podotherapeuten.

Naast het werk in de praktijk is Mieke sinds 1997 werkzaam geweest op Fontys Hogescholen als (gast)docent. Tevens geeft zij met regelmaat lezingen aan pedicures en podotherapeuten uit het hele land. 

Mieke Pero is aangesloten bij de NVvP (Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten) en de NVvDP (Nederlandse Vereniging van Diabetespodotherapeuten) . Zij neemt namens de regionale podotherapeuten deel aan de programmacommissie van de zorggroep DOH in Eindhoven. Tevens is ze als clustercoördinator aangesteld door de zorggroep Pozob voor de regio Geldrop.

Zij is kwaliteitsgeregistreerd bij het kwaliteitsregister voor paramedici.

Kathy van Wees

Kathy van Wees

Praktijkondersteuner podotherapie/ medisch pedicure

Kathy van Wees is sinds 2004 werkzaam bij Podotherapie Pero. Voorheen heeft zij  als verpleegkundige in het ziekenhuis  gewerkt. Kathy bezit het diploma medisch pedicure. De medisch pedicure is de hoogst opgeleide pedicure  en bezit een breed scala aan behandeltechnieken en behandelmogelijkheden. Zij kan alle zogeheten risicovoeten behandelen die kunnen zijn ontstaan ten gevolge van o.a. reuma en diabetes. Tevens ondersteunt zij de podotherapeuten bij het afleveren van zolen en het screenen van mensen met een diabetische voet.

Kathy is aangesloten bij ProVoet en op de hoogte van actuele ontwikkelingen in haar vak. ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en bevordert de kwaliteit van voetverzorging en van het beroep pedicure in Nederland. Daarnaast staat onze  medisch pedicure geregistreerd in het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP).

Diana Voets

Diana Voets

Praktijkondersteuner podotherapie/ Medisch pedicure

Diana is medisch pedicure en behandelt mensen met risicovoeten ten gevolge van diabetes, reuma en dergelijke. Zij werkt nauw samen met de podotherapeuten en kan direct met hen overleggen wanneer hier noodzaak toe is. Tevens ondersteunt zij de podotherapeuten met werkzaamheden zoals het afleveren van zolen en het screenen van mensen met diabetes. 

Diana is aangesloten bij ProVoet en op de hoogte van actuele ontwikkelingen in haar vak. ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en bevordert de kwaliteit van voetverzorging en van het beroep pedicure in Nederland. Daarnaast staat ze geregistreerd in het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP).

Kim Welten

Kim Welten

Praktijkondersteuner podotherapie/ Medisch pedicure

Kim is medisch pedicure en behandeld mensen met diabetes, reuma of met een risicovoet. Ze ondersteunt de podotherapeuten met het afleveren van zolen en voert voetscreeningen uit bij mensen met diabetes.

De medisch pedicure werkt volgens vastgestelde richtlijnen en weet wanneer de patiënt moet worden doorgestuurd. Zij werkt op doelmatige wijze samen met onze podotherapeuten.

Kim is aangesloten bij ProVoet en op de hoogte van actuele ontwikkelingen in haar vak. ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en bevordert de kwaliteit van voetverzorging en van het beroep pedicure in Nederland. Daarnaast staat ze geregistreerd in het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP).

Henriette Derks

Henriette Derks

Officemanager

Henriëtte is er voor onze operationele zaken. Dat kan gaan over facturen, planning, afspraken maken, bestellen van materialen etc.

Zij is elke maandag en woensdag aanwezig en ook op dinsdagochtend en donderdagochtend treft u haar op de praktijk in Geldrop. Heeft u vragen over onze praktijk dan kunt u bij haar terecht. 

 

Janne van Gerwen

Janne van Gerwen

Praktijkondersteuner podotherapeut / Medisch pedicure

Janne is gecertificeerd Medisch Pedicure en zal verder onze podotherapeuten ondersteunen bij het o.a. ophalen van zolen en uitvoeren van screeningen bij de diabetische- en risicovoet.

Zij kan alle zogeheten risicovoeten behandelen die kunnen zijn ontstaan ten gevolge van o.a. reuma, diabetes en vaatlijden.

Uiteraard is zij aangesloten bij ProVoet en op de hoogte van actuele ontwikkelingen in haar vak. ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en bevordert de kwaliteit van voetverzorging en van het beroep pedicure in Nederland. Daarnaast staat ze geregistreerd in het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP).

 

Copyright © 2024 Podotherapie Pero | Algemene voorwaarden - Privacybeleid
Copyright © 2024 Podotherapie Pero
Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Webdesign & CMS by Downdijk