Orthopedische schoentechniek

Als podotherapeut proberen we u zo lang mogelijk oplossingen te bieden voor in schoenen die u zo in de winkel kunt kopen. Schoenen zijn te koop in diverse lengte- en breedtematen maar ook zijn er schoenen die door hun maakwijze heel geschikt zijn voor bepaalde afwijkingen aan stand of functie van de voet.  Wij kunnen u daarover adviseren. Sommige voeten veranderen echter zo van stand of vorm dat ze niet meer goed passen in uw huidige schoenen. Dan kan orthopedische schoentechniek een oplossing zijn.

Bekijk de folder

Mieke Pero is in 2015 afgestudeerd als orthopedisch schoenmaker. Niet met de doelstelling zelf schoenen te gaan maken maar om u goed advies te kunnen geven  en om makkelijker in overleg te kunnen gaan met orthopedisch schoenmakers in de regio. Zij heeft  inzicht in wat de mogelijkheden zijn van orthopedische aanpassingen aan schoenen tot en met het aanmeten van volledige orthopedische schoenen. Haar collega podotherapeuten zijn door haar geschoold in orthopedische schoentechniek en kunnen u zeker ook van advies voorzien. Doelstelling is een zo goed mogelijke oplossing voor uw voet, ongeacht welke discipline dit zal leveren.

De mogelijkheid bestaat om in Geldrop een afspraak te maken voor een gezamenlijk spreekuur met een van onze podotherapeuten  en een orthopedisch schoenmaker. Deze is elke donderdagmiddag op de praktijk aanwezig.

 
Copyright © 2024 Podotherapie Pero | Algemene voorwaarden - Privacybeleid
Copyright © 2024 Podotherapie Pero
Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Webdesign & CMS by Downdijk