Nieuwste technieken

Drukmeting

Binnen de praktijk kan gebruik gemaakt worden van drukmeting. Hiervoor wordt een plaat gebruikt die de drukplekken onder de voeten registreert tijdens het staan, maar ook tijdens het lopen. Door gebruik te maken van dit systeem kan de therapie geoptimaliseerd worden.
De ganganalyse is een belangrijk onderdeel van de podotherapeut voor het stellen van de juiste diagnose. De drukmeetplaten kunnen een nauwkeurigere meting doen dan hetgeen uw podotherapeut met het oog kan waarnemen. Er is onder andere te zien hoe hoog de drukken onder de voet zijn maar ook hoe lang ze aanhouden.
 

3D-technologie

​Podotherapie Pero maakt naast handmatige vervaardiging van zolen gebruik van een 3D-techniek. Met dit systeem wordt een digitale 3D-scan gemaakt van de voet. Deze scan geeft een identieke weergave van de voet waarna met de computer aanpassingen gemaakt kunnen worden om stand of afwikkeling van de voet te verbeteren. De uiteindelijke inlay krijgt hierdoor de perfecte pasvorm. Welke aanpassingen nodig zijn voor een optimaal werkende zool, is nog steeds niet met computers te bepalen. De deskundigheid van de podotherapeut blijft daarin essentieel.

 

Slippers en sandalen Fits Footwear

Omdat u ook in de zomer op een goed voetbed wil lopen, kunt u bij ons slippers laten maken welke zijn gemaakt aan de hand van uw eigen zolen. U kunt zelf uw slipper samenstellen, kijk daarvoor op de site van fits footwear. Uw podotherapeut bepaalt samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Copyright © 2024 Podotherapie Pero | Algemene voorwaarden - Privacybeleid
Copyright © 2024 Podotherapie Pero
Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Webdesign & CMS by Downdijk